In de Schaduw van het WK seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie In de Schaduw van het WK? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van In de Schaduw van het WK.
Het laatste bij ons bekende seizoen van In de Schaduw van het WK (Seizoen 1) dateert van 2022.
In de Schaduw van het WK Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van In de Schaduw van het WK? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In de Schaduw van het WK seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
In de Schaduw van het WK Serie Informatie
In de Schaduw van het WK is een Documentaire-serie uit 2022.
Op 20 november begint het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Dit kampioenschap heeft een donkere kant: Qatar heeft het toernooi toegewezen gekregen door een groot aantal stemmen te kopen. En bij de bouw van de stadions zijn volgens onderzoek van The Guardian 6500 mensen om het leven gekomen. Dit WK is een vergissing die niet meer ongedaan gemaakt kan worden. In deze serie portretteert Danny Ghosen in Nepal de families van de overleden stadionbouwers. Dagelijks komen er op het vliegveld van Kathmandu lijkkisten aan met overleden arbeiders die hun heil zochten in een van de golfstaten. Danny zoekt uit hoe het kan dat Nepalezen willens en wetens kiezen om in het buitenland te gaan werken onder verschrikkelijke omstandigheden. En waarom ze zich voor die baan ook nog eens in de schulden hebben gewerkt. Met alle gevolgen voor de nabestaanden. Ondanks alles komen er elke dag weer nieuwe arbeiders op het vliegveld op zoek naar een beter leven. Daarnaast onderzoekt Danny of iemand van de Oranjespelers of van de KNVB zich verantwoordelijk voelt. Zijn ze bereid iets te doen voor de mensen die het WK 22 hebben opgebouwd?