• 9.385.063 stemmen

Hunter x Hunter

Hunter x Hunter seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Hunter x Hunter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hunter x Hunter.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hunter x Hunter (Seizoen 3) dateert van 2014.

Hunter x Hunter Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Hunter x Hunter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hunter x Hunter seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hunter x Hunter Serie Informatie

Hunter x Hunter is een Animatie / Actie-serie uit 2011-2014. Geregisseerd door Woo Seung-wook met onder meer de acteurs Issei Futamata, Mamoru Miyano en Koki Uchiyama .

De twaalf jaar oude Gon Freecss ontdekt op een dag dat zijn vader, van wie hij altijd had gehoord dat hij dood was, gewoon leeft. Zijn vader, Ging, is een 'hunter' - een lid van een eliteclub. Gon, vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden, besluit het Hunter-examen te doen en uiteindelijk zijn vader te vinden om zichzelf als een Hunter te bewijzen. Maar gaandeweg ontdekt hij dat er meer bij komt kijken om Hunter te worden dan hij altijd had gedacht, en de uitdagingen waarmee hij te maken krijgt worden als de zwaarste ter wereld beschouwd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.