• 9.383.355 stemmen

Wolf Pack

Wolf Pack seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wolf Pack? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wolf Pack.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wolf Pack (Seizoen 1) dateert van 2023.

Wolf Pack Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wolf Pack? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wolf Pack seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wolf Pack Serie Informatie

Wolf Pack is een Drama / Fantasy-serie uit 2023. Geregisseerd door Christian Taylor met onder meer de acteurs Armani Jackson, Bella Shepard en Tyler Lawrence Gray .

In de nasleep van een grote natuurbrand in Californië ontwaakt een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen uit zijn lange sluimerslaap. Twee tieners ontdekken dat, naast hen alleen, vele andere jongeren met elkaar op mysterieuze wijze in deze gebeurtenis verbonden zijn. Een weerwolfbeet lijkt een band tussen hen te hebben bewerkstelligd. Allen samen vormen ze een front om het geheim hierachter verder te achterhalen, en gaan ze de strijd ermee aan. Ondertussen onderzoekt politieagente Kristen Ramsey wat er achter deze brand zit, en ontdekt ze dat er een bovennatuurlijke kant bestaat in de wereld die hierachter zit, en groter is dan ze ooit voor mogelijk had kunnen houden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,56 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.