Shipwreck Hunters Australia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shipwreck Hunters Australia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Shipwreck Hunters Australia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Shipwreck Hunters Australia (Seizoen 1) dateert van 2022.
Shipwreck Hunters Australia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shipwreck Hunters Australia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shipwreck Hunters Australia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Shipwreck Hunters Australia Serie Informatie
Shipwreck Hunters Australia is een Documentaire / Avontuur-serie uit 2022. Geregisseerd door Brendan Hutchens met onder meer de acteurs Johnny Debnam, Ryan Chatfield en Andre Rerekura .
Een uniek team bestaand uit avontuurlijke duikers en onderwater-filmmakers worden vergezeld door deskundige maritiem-archeologen tijdens de jacht naar verloren scheepswrakken en hun geheimen, langs de weidse kust van West-Australië. Geleid door een gepassioneerde kapitein, worden bij de missies nieuw bewijs en archiefonderzoek ingezet tijdens de wilde avonturen door het mysterieuze verleden van de meest adembenemende plekken op aarde.