Wanna Marchi seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wanna Marchi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wanna Marchi.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wanna Marchi (Seizoen 1) dateert van 2022.
Wanna Marchi Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wanna Marchi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wanna Marchi seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wanna Marchi Serie Informatie
Wanna Marchi is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2022. Geregisseerd door Nicola Prosatore met onder meer de acteurs Wanna Marchi, Stefania Nobile en Stefano Zurlo .
Deze misdaaddocumentaireserie volgt de controverse rondom het Italiaanse oplichtersduo Wanna Marchi en Stefania Nobile. Waren zij slimme verkopers of sluwe oplichters? In ieder geval werden ze de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen, en hadden ze enorm televisiesucces met zogenaamde afslankproducten. Totdat ze te ver gingen, en in de gevangenis belandden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.