• 9.384.435 stemmen

Date a Live

Date a Live seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Date a Live? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Date a Live.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Date a Live (Seizoen 4) dateert van 2022.

Date a Live Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Date a Live? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Date a Live seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Date a Live Serie Informatie

Date a Live is een Animatie / Actie-serie uit 2013-2022. Geregisseerd door Keitaro Motonaga met onder meer de acteurs Nobunaga Shimazaki, Marina Inoue en Ayana Taketatsu .

Dertig jaar geleden werd het Euraziatische continent verwoest door een fenomeen van ruimtetrillingen van onbekende oorsprong. Meer dan 150 miljoen mensen stierven en sindsdien vinden de bevingen plaats op lichte schaal. Wanneer op een dag wederom een ruimtelijke beving zijn stad bedreigt, haast de middelbare scholier Shidou Itsuka zich om zijn zusje Kotori te redden. Een mysterieus meisje, een Spirit, blijkt de bron te zijn van de buitenaardse beving. Shidou raakt weldra verwikkeld in een schermutseling tussen het meisje en een groep die op Spirits jaagt. Echter is er ook een andere partij die de meisjes juist wil redden, aangevoerd door Shidou's zusje.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.