• 9.384.462 stemmen

Model Family, A

A Model Family seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A Model Family? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van A Model Family.

Het laatste bij ons bekende seizoen van A Model Family (Seizoen 1) dateert van 2022.

A Model Family Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A Model Family? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Model Family seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

A Model Family Serie Informatie

A Model Family is een Misdaad / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Kim Jin-Woo met onder meer de acteurs Choi Moo-sung, Park Ji-yeon en Oh Gwang-rok .

De berooide adjunct-hoogleraar Park Dong-ha tracht een vaste aanstelling te krijgen aan een plaatselijke universiteit. Zijn zoon Hyun-woo heeft een harttransplantatie nodig en zijn vrouw Kang Eun-ju wil van hem scheiden. Op een dag als hij terug naar huis rijdt, treft Dong-ha een busje aan met twee lijken en een zak vol geld. Vanwege de financiële moeilijkheden neemt hij het mee. Het blijkt echter van een drugskartel te zijn. Als Dong-ha zijn familie wil redden, zal hij voor de bende moeten werken als drugskoerier.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.