• 9.385.326 stemmen

Guida Astrologica per Cuori Infranti

Guida Astrologica per Cuori Infranti seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Guida Astrologica per Cuori Infranti? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Guida Astrologica per Cuori Infranti.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Guida Astrologica per Cuori Infranti (Seizoen 2) dateert van 2022.

Guida Astrologica per Cuori Infranti Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Guida Astrologica per Cuori Infranti? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Guida Astrologica per Cuori Infranti seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Guida Astrologica per Cuori Infranti Serie Informatie

Guida Astrologica per Cuori Infranti is een Komedie / Romantiek-serie uit 2021-2022. met onder meer de acteurs Lucrezia Bertini, Michele Rosiello en Claudia Gusmano .

Alice is diepbedroefd en hopeloos vrijgezel. Gelukkig ontmoet ze Tio, een charismatische astrologiegoeroe, die haar de oplossing biedt voor al haar aardse zorgen: astrologie. Niet hetgeen in de kranten staat, maar de 'ware' interpretatie van de sterren, een gids voor de emotionele ups en downs van het leven. Vreemd genoeg beschermen deze astrale affiniteiten haar niet tegen rampzalige afspraakjes, gênante misverstanden en ongelukkige verrassingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.