• 9.384.378 stemmen

Ludik

Ludik seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ludik? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ludik.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ludik (Seizoen 1) dateert van 2022.

Ludik Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ludik? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ludik seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ludik Serie Informatie

Ludik is een Misdaad / Drama-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Inge Beckmann, Arnold Vosloo en Jandre le Roux .

Daan Ludik heeft, vanuit het niets, zijn eigen koninkrijk gebouwd. De succesvolle meubelverkoper is het gezicht van zijn bedrijf en is te horen op de radio, te zien op televisie en op billboards. Echter heeft de familieman uit Pretoria een missie: hij is diamantsmokkelaar. En wanneer de details van zijn operatie de Zuid-Afrikaanse maffia bereiken, en een lid van Daans familie ontvoerd wordt, moet hij zijn meubelzaak gebruiken om wapens naar Centraal-Afrika te vervoeren. Tegelijkertijd ziet Daan dit ook als een kans om zijn imperium uit te breiden. Terwijl Daan worstelt om zijn persoonlijke relaties en zaken intact te houden, moet hij vertrouwen op zowel oude als nieuwe bondgenoten om te zegevieren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,45 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.