Black Box seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Box? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Black Box.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Box (Seizoen 1) dateert van 2014.
Black Box Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Black Box? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Box seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Black Box Serie Informatie
Black Box is een Drama-serie uit 2014. Geregisseerd door Tricia Brock met onder meer de acteurs Kelly Reilly, Ditch Davey en David Ajala .
Catherine Black is een wereldberoemde neuroloog in het state-of-the-art medische instituut dat bekend staat als "The Cube". Catherine is briljant en mooi, hoewel ze een geheim met zich meedraagt: ze is bipolair. Dit is echter slechts een van de vele geheimen die ze voor haar verloofde en haar familie verbergt. De artsen en het personeel proberen de mysteries van de hersenen te ontrafelen en worden voortdurend uitgedaagd in hun werk.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.