Street Food: USA seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Street Food: USA? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Street Food: USA.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Street Food: USA (Seizoen 1) dateert van 2022.
Street Food: USA Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Street Food: USA? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Street Food: USA seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Street Food: USA Serie Informatie
Street Food: USA is een Documentaire-serie uit 2022.
Street Food: USA, laat het publiek meegenieten van de verhalen van mensen uit de arbeidersklasse en het absoluut heerlijke eten dat ze te bieden hebben. Deze keer worden zes verschillende Amerikaanse steden aangedaan, te beginnen met Los Angeles, Portland, New York, New Orleans, Oahu en een van de beste voor het laatst, Miami. Elke stad wordt herontdekt door meerdere visies van regisseurs, waaronder Daniel Milder, Tamara Rosenfeld, Suzy Beck en Mariano Carranza. Elke aflevering brengt een frisse mix van verhalen en cultuur over dat ene ding waar we niet zonder kunnen: streetfood.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.