Denkend aan Holland seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Denkend aan Holland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Denkend aan Holland.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Denkend aan Holland (Seizoen 8) dateert van 2025.
Denkend aan Holland Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Denkend aan Holland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Denkend aan Holland seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Denkend aan Holland Serie Informatie
Denkend aan Holland is een Documentaire / Reality-serie uit 2019-2025. met onder meer de acteurs Janny van der Heijden en André van Duin .
Na een winterse tocht op de Friese meren is het hoog tijd voor zon. Janny van der Heijden en André van Duin zijn helemaal klaar om nieuwe plekken te ontdekken. Janny is reisleidster en heeft prachtige routes uitgestippeld. Dit seizoen trekken Janny en André met hun boot naar Leiden, Zeeland, Amsterdam en Groningen. Scheepshond Nhaan houdt een oogje in het zeil.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.