In Your Dreams seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie In Your Dreams? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van In Your Dreams.
Het laatste bij ons bekende seizoen van In Your Dreams (Seizoen 2) dateert van 2015.
In Your Dreams Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van In Your Dreams? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In Your Dreams seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
In Your Dreams Serie Informatie
In Your Dreams is een Komedie-serie uit 2013-2015. Geregisseerd door Ralph Strasser met onder meer de acteurs Tessa de Josselin, David Delmenico en Soma Pysall .
De tweelingen Sam en Ben Hazelton worden abrupt uit hun Australische leven weggerukt en naar Duitsland verplaatst. Tot hun grote verbazing moeten ze daar vier maanden leven met hun aristocratische verre verwanten, de Von Hasenburgs, die in een afgelegen kasteel op het platteland wonen. Van het fortuin van de aristocratische familie is weinig meer over, dus Sam en Ben moeten hen helpen een bankroet te voorkomen en het kasteel te redden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.