• 9.383.850 stemmen

Surface

Surface seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Surface? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Surface.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Surface (Seizoen 2) dateert van 2025.

Surface Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Surface? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Surface seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Surface Serie Informatie

Surface is een Drama / Thriller-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Sam Miller met onder meer de acteurs Phil Dunster, Gavin Drea en Rupert Graves .

Sophie is een vrouw in het 'high-end' San Francisco die traumatisch hoofdletsel heeft opgelopen. Dit heeft haar met extreem geheugenverlies opgezadeld, vermoedelijk het gevolg van een zelfmoordpoging. Terwijl Sophie een zoektocht begint om de stukjes van haar leven weer in elkaar te zetten met de hulp van haar man en vrienden, begint ze zich af te vragen of de waarheid die haar wordt verteld wel de waarheid is die ze heeft geleefd. Wat als je op een dag wakker wordt en je eigen geheimen niet kent?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,56 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.