Le Fate Ignoranti seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Le Fate Ignoranti? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Le Fate Ignoranti.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Le Fate Ignoranti (Seizoen 1) dateert van 2022.
Le Fate Ignoranti Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Le Fate Ignoranti? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Le Fate Ignoranti seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Le Fate Ignoranti Serie Informatie
Le Fate Ignoranti is een Drama / Romantiek-serie uit 2022. Geregisseerd door Ferzan Özpetek met onder meer de acteurs Cristiana Capotondi, Luca Argentero en Ambra Angiolini .
Het leven van Antonia neemt een onverwachte en tragische wending als haar man Massimo verongelukt in een auto-ongeluk. Na zijn dood komt ze erachter dat hij een affaire had met een man met de naam Michelle. Ze is er kapot van, en besluit het geheime leven van haar man te onderzoeken. Onverwacht krijgt ze een hechte band met Michele en zijn excentrieke vriendenkring die als een tweede familie was voor Massimo. Elk van hen heeft zo zijn eigen problemen, en samen maken ze een tijd van verandering door, waardoor ze hun horizon verbreden. Dankzij hen is Andrea in staat om anders in het leven te staan, maar zal ze ooit weer van iemand kunnen houden?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.