True Colours seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie True Colours? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van True Colours.
Het laatste bij ons bekende seizoen van True Colours (Seizoen 1) dateert van 2022.
True Colours Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van True Colours? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over True Colours seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
True Colours Serie Informatie
True Colours is een Misdaad-serie uit 2022. Geregisseerd door Steven McGregor met onder meer de acteurs Luke Arnold, Warren Williams en Kurt Abbott .
Rechercheur Toni Alma moet een verdacht auto-ongeluk onderzoeken in Perdar Theendar, Australië. Dat is de inheemse gemeenschap die ze als kind heeft verlaten en waar ze sindsdien weinig mee van doen heeft gehad. Het onderzoek naar het auto-ongeluk verandert echter langzaam in de jacht op een moordenaar in een First Nations-gemeenschap, tegen de achtergrond van Alice Springs en het MacDonnellgebergte.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.