Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar (Seizoen 1) dateert van 2022.
Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar Serie Informatie
Crimedocs: De Gruweldaden van de Amsterdamse Seriemoordenaar is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2022.
Eind 2021 wordt de Amsterdamse huisschilder Sjonnie W. veroordeeld tot twintig jaar cel en tbs voor de dood van de vermiste Sabrina Oosterbeek en voor de gruweldood van twee drugsverslaafde prostituees. Zeer heftige zaken, ook omdat één van hen in stukken gezaagd is gevonden. Aan de hand van emotionele interviews met nabestaanden, unieke beelden van een interview met W., gesprekken met mensen uit zijn vertrouwenskring en reconstructies wordt er antwoord gezocht op prangende vragen. Wie is Sjonnie W. en wat is er gebeurd met het lichaam van Sabrina? Is de vermiste prostituee Stefanie, die Sjonnie goed kende, ook slachtoffer van hem geworden?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.