Ana Tramel. El Juego seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ana Tramel. El Juego? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ana Tramel. El Juego.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ana Tramel. El Juego (Seizoen 1) dateert van 2021.
Ana Tramel. El Juego Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ana Tramel. El Juego? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ana Tramel. El Juego seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ana Tramel. El Juego Serie Informatie
Ana Tramel. El Juego is een Thriller-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Maribel Verdú, Natalia Verbeke en Unax Ugalde .
Ana Tramel, ooit een veelbelovend strafrechtadvocate, slijt haar dagen met het verwerken van verkeersovertredingen. Een telefoontje van haar broer Alejandro, die ze al jaren niet heeft gezien, doet haar besluiten haar oude leven weer op te pakken. Hij wordt er namelijk van beschuldigd de directeur van het casino van Gran Castilla te hebben vermoord. Met de hulp van een klein team gaat ze vastbesloten de strijd aan tegen een corrupte gokwereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.