• 9.385.205 stemmen

Vitjanir

Vitjanir seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vitjanir? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vitjanir.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vitjanir (Seizoen 1) dateert van 2022.

Vitjanir Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vitjanir? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vitjanir seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vitjanir Serie Informatie

Vitjanir is een Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Eva Sigurðardóttir met onder meer de acteurs Kolbrún Anna Björnsdóttir, Edda Björgvinsdóttir en Baldur Einarsson .

Na haar echtscheiding gaat Kristin als dokter aan de slag in een klein Ijslands vissersdorpje. Met haar dochter en moeder dichtbij zet ze haar leven terug op de rails. Ze wordt niet alleen geconfronteerd met haar nieuwe collega’s, maar ook een oude vlam, een politieagent, loopt ze tegen het lijf. Ze beseft al snel dat, onder andere door haar verleden, het dorp nu haar definitieve plek wordt. De dorpelingen hebben haar net zoveel nodig als zij hen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.