• 9.385.200 stemmen

Hollandse Nieuwe, De

De Hollandse Nieuwe seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Hollandse Nieuwe? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Hollandse Nieuwe.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Hollandse Nieuwe (Seizoen 1) dateert van 2022.

De Hollandse Nieuwe Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Hollandse Nieuwe? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Hollandse Nieuwe seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Hollandse Nieuwe Serie Informatie

De Hollandse Nieuwe is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2022.

Van tranentrekkende smartlappen en de mooiste levensliedjes tot de grootste Hollandse hits die iedereen kan meezingen: er is geen zanger die dichter bij de mensen staat dan een volkszanger. In deze talentshow komen de kandidaten dan ook niet naar de studio. Onder leiding van Jeroen van der Boom trekken vakjuryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land door op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Voor deze bijzondere auditieoptredens thuis zorgen de kandidaten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedplekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de nodige support.