• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.269 gebruikers
  • 8.985.334 stemmen
Avatar
 
banner banner
Thundermans, The

The Thundermans seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie The Thundermans? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Thundermans.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Thundermans (Seizoen 4) dateert van 2016.

The Thundermans Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van The Thundermans? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Thundermans seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Thundermans Serie Informatie

The Thundermans is een Komedie / Familie-serie uit 2013-2018. Geregisseerd door Eric Dean Seaton met onder meer de acteurs Kira Kosarin, Jack Griffo en Addison Riecke .

De Thundermans is een familie met superkrachten die een normaal leven probeert te leiden in het stadje Hiddenville. De 14-jarige Phoebe droomt ervan een superheld te zijn en haar krachten voor het goede te gebruiken. Haar tweelingbroer Max wil daarentegen de volgende grote superschurk worden. Vader Hank en moeder Barb proberen zo min mogelijk gebruik te maken van hun superkrachten - zij het niet erg succesvol - en de andere kinderen Nora en Billy hebben er geen problemen mee. Dr. Colosso, een voormalige superschurk, is in een konijn veranderd en tracht als Max' huisdier hem advies te geven over het worden van een slechterik.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,11 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.