Spriggan seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Spriggan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Spriggan.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Spriggan (Seizoen 1) dateert van 2022.
Spriggan Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Spriggan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Spriggan seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Spriggan Serie Informatie
Spriggan is een Actie / Avontuur-serie uit 2022. Geregisseerd door Shohei Miyake met onder meer de acteurs Yoshimasa Hosoya, Ryota Takeuchi en Tetsu Inada .
Een grootse beschaving bestond eens op deze aarde. Zij beschikte over een wetenschappelijke kennis die ver boven die van de huidige mens uitsteeg. De relikwieën van deze oude beschaving blijven nog steeds verborgen over de wereld. Hogesnelheidscommunicatienetwerken liggen bezaaid over de gehele planeet. De priemende ogen van satellieten kunnen elk geheim ontfutselen. Maar deze relikwieën, die gevaarlijke krachten zouden bevatten, krijgt men niet te vinden. Legers van vele naties slaan op de vuist, terwijl ze proberen ze te vinden. Een lid van de oude beschaving kerfde de boodschap "bescherm onze relikwieën van hen die het slechte doen". De organisatie 'ARCAM Corporation' sluit deze boodschap in het hart, en probeert de beschaving en haar nalatenschap voorgoed te beschermen. Haar geheime elite-agenten zorgen er ook voor, dat de relikwieën niet in verkeerde handen vallen. Deze agenten staan bekend als de 'Spriggans'.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.