God's Favorite Idiot seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie God's Favorite Idiot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van God's Favorite Idiot.
Het laatste bij ons bekende seizoen van God's Favorite Idiot (Seizoen 1) dateert van 2022.
God's Favorite Idiot Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van God's Favorite Idiot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over God's Favorite Idiot seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
God's Favorite Idiot Serie Informatie
God's Favorite Idiot is een Komedie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Ben Falcone, Melissa McCarthy en Leslie Bibb .
De ict'er Clark Thompson heeft in collega Amily zijn grote liefde gevonden. Als hij exact op dat moment getroffen wordt door de bliksem en plots een vreemde gloed vertoont, begint zijn omgeving te vermoeden dat hij, nietsvermoedend, is uitgekozen door God, mogelijk om de Apocalyps te voorkomen. De lieve Clark lijkt echter niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het Woord te verspreiden en de wereld te redden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,40 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.