Betrayal seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Betrayal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Betrayal.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Betrayal (Seizoen 1) dateert van 2013.
Betrayal Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Betrayal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Betrayal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Betrayal Serie Informatie
Betrayal is een Drama-serie uit 2013-2014. Geregisseerd door Stephen Cragg met onder meer de acteurs Hannah Ware, Henry Thomas en Wendy Moniz .
Een toevallige ontmoeting tussen fotograaf Sara en advocaat Jack leidt tot een onmiddellijke en onmiskenbare aantrekkingskracht. Sara's echtgenoot, Drew, is een succesvolle aanklager met politieke ambities, terwijl Jack getrouwd is met Elaine, de dochter van zijn baas. Sara en Jack beseffen allebei dat er iets ontbreekt in hun eigen huwelijk, en hoewel ze dat niet willen, voelen ze toch dat ze zielsverwanten zijn. Als de zwager van Jacks baas wordt vermoordt, ontdekt Sara dat Drew de openbare aanklager is in deze belangrijke moordzaak. Haar ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid als de geliefden zich in een onmogelijke situatie bevinden - aan tegengestelde kanten in een moordonderzoek.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.