Children Ruin Everything seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Children Ruin Everything? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Children Ruin Everything.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Children Ruin Everything (Seizoen 4) dateert van 2024.
Children Ruin Everything Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Children Ruin Everything? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Children Ruin Everything seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Children Ruin Everything Serie Informatie
Children Ruin Everything is een Komedie-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Melanie Orr met onder meer de acteurs Mikayla SwamiNathan, Meaghan Rath en Nazneen Contractor .
Astrid en James zijn een stel ouders die worstelen met de opvoeding van hun twee jonge kinderen. Naast het opvoeden hebben ze het sterke verlangen om een mooi, gemakkelijk, cool en onbezorgd leven te leiden. Maar lukt dat wel?. Het blijkt een een identiteitsoorlog te worden waarbij ze moeite hebben om ieder hun eigen identiteit vast te houden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.