Ao no Ekusoshisuto seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ao no Ekusoshisuto? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ao no Ekusoshisuto.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ao no Ekusoshisuto (Seizoen 2) dateert van 2017.
Ao no Ekusoshisuto Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ao no Ekusoshisuto? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ao no Ekusoshisuto seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ao no Ekusoshisuto Serie Informatie
Ao no Ekusoshisuto is een Animatie / Fantasy-serie uit 2011-2017. Geregisseerd door Tensai Okamura met onder meer de acteurs Nobuhiko Okamoto, Eri Kitamura en Ayumi Fujimura .
De wereld bestaat uit twee vlakken: Assiah, bewoond door mensen, en Gehenna, waar demonen bestaan. Enkel door middel van bezetenheid kan er tussen de werelden gereisd worden. In een wanhopige poging om Assiah te veroveren, stuurt Satan, de heerser van Gehenna, zijn zoon Rin. Het is zijn bedoeling om bezit van Rins lichaam te nemen, maar Rin blijkt een ietwat lastige tiener te zijn. Als hij ontdekt dat Satan zijn vader is, wil hij juist een opleiding tot exorcist volgen, zodat hij samen met zijn tweelingbroer Yukio kan vechten om Assiah te verdedigen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.