Black Lagoon seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Lagoon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Black Lagoon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Lagoon (Seizoen 3) dateert van 2010.
Black Lagoon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Black Lagoon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Lagoon seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Black Lagoon Serie Informatie
Black Lagoon is een Animatie / Misdaad-serie uit 2006-2011. Geregisseerd door Kenichi Kawamura met onder meer de acteurs Hiroaki Hirata, Tsutomu Isobe en Megumi Toyoguchi .
Rokuro 'Rock' Okajima is een typische, verwende Japanse zakenman. Maar tijdens een routine zakenreis wordt hij ontvoerd door de Lagoon Company: een drietal piraten die vanuit de door misdaad geteisterde stad Roanapur opereert. In de steek gelaten door zijn bazen, besluit Rock zich aan te sluiten bij de piraten. De groep bestaat uit leider Dutch, een voormalig marinier, Benny, een computerspecialist en monteur, en Revy, die liever situaties oplost met geweld. Samen met hen moet Rock zich staande zien te houden in de steeds veranderende politiek van de criminele onderwereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.