Ura Sekai Pikunikku seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ura Sekai Pikunikku? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ura Sekai Pikunikku.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ura Sekai Pikunikku (Seizoen 1) dateert van 2021.
Ura Sekai Pikunikku Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ura Sekai Pikunikku? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ura Sekai Pikunikku seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ura Sekai Pikunikku Serie Informatie
Ura Sekai Pikunikku is een Animatie / Avontuur-serie uit 2021. Geregisseerd door Tomoe Makino met onder meer de acteurs Ai Kayano, Miyu Tomita en Rina Hidaka .
Sorawo gaat naar school, maar heeft daar geen vrienden. Dan ontdekt ze een deur naar een andere wereld, de 'Otherside'. Dit is een vreemde, post-apocalyptisch aandoende wereld, waar een serene leegheid de boventoon voert. Op deze plek vindt Sorawo haar nieuwe 'speciale plaats'. Op een dag ontmoet ze hier een ander mens, de mooie, onafhankelijke Toriko. Samen gaan ze op ontdekkingstocht door het afgelegen Otherside.