I Need Romance seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie I Need Romance? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I Need Romance.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I Need Romance (Seizoen 1) dateert van 2021.
I Need Romance Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van I Need Romance? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Need Romance seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I Need Romance Serie Informatie
I Need Romance is een Romantiek-serie uit 2021. Geregisseerd door Sakon Tiacharoen met onder meer de acteurs Pancake Khemanit Jamikorn, New Thitipoom Tacha-apaikun en Peck Premanat Suwannannon .
De 33-jarige Jubjang is een mode-marketingdirectie bij een thuiswinkelketen. Om te kunnen slagen op de werkvloer is ze hard en koud geworden. Na meerdere mislukte relaties heeft ze dan ook het idee opgegeven ooit nog liefde te zullen vinden. Als de 26-jarige liedjesschrijver Tofu weer terug naar huis keert, na bijna twintig jaar in het buitenland te hebben gewoond, komt hij weer oog in oog te staan met Jubjang. De twee kennen elkaar sinds hun kindertijd. Nu ze elkaar weer hebben ontmoet, probeert Tofu haar afgestompte gevoel voor romantiek te genezen.