Onmogelijke Duetten seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Onmogelijke Duetten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Onmogelijke Duetten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Onmogelijke Duetten (Seizoen 2) dateert van 2022.
Onmogelijke Duetten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Onmogelijke Duetten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Onmogelijke Duetten seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Onmogelijke Duetten Serie Informatie
Onmogelijke Duetten is een Muziek-serie uit 2022.
In het programma nemen bekende Nederlanders, onder leiding van presentatoren Nick Schilder en Simon Keizer, duetten op met overleden of onbereikbare artiesten. Bij een onbereikbare artiest kan het gaan om grote hedendaagse artiesten of een jongere versie van een nog levende artiest. Iedere aflevering vindt plaats in de studio met de twee presentatoren en zes BN'ers. Voorafgaand aan de uitzending wordt het benodigde videomateriaal voor het onmogelijke duet opgenomen onder leiding van muziekproducent Eric van Tijn. De desbetreffende artiest ziet het resultaat pas in de uitzending.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.