Libertad seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Libertad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Libertad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Libertad (Seizoen 1) dateert van 2021.
Libertad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Libertad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Libertad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Libertad Serie Informatie
Libertad is een Avontuur / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Enrique Urbizu met onder meer de acteurs Bebe Rebolledo, Bebe en Isak Férriz .
Het is de negentiende eeuw. Lucía Llanera is al zeventien jaar geleden naar de galg geleid, maar is op het laatste moment vrijgelaten. Haar zoon, Juan, is in de gevangenis geboren en kent de buitenwereld niet, noch zijn vader: de beroemde bandiet Lagartijo. Moeder en zoon zullen proberen in de vrijheid te leven die zo vele jaren hun niet is gegund, terwijl ze worden achternagezeten door bandieten en de gewapende mannen van de gouverneur Montejo. Lagartijo, Aceituno en de gouverneur zoeken allemaal Llanera, maar ze zitten ook allemaal elkaar achterna. In het Spanje van de vroege negentiende eeuw is er geen plaats voor iedereen, en veel minder voor verraders.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.