Game of Silence seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Game of Silence? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Game of Silence.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Game of Silence (Seizoen 1) dateert van 2016.
Game of Silence Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Game of Silence? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Game of Silence seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Game of Silence Serie Informatie
Game of Silence is een Drama-serie uit 2016. Geregisseerd door Deran Sarafian met onder meer de acteurs David Lyons, Michael Raymond-James en Larenz Tate .
De lang verloren jeugdvrienden van een succesvolle advocaat uit Atlanta duiken na vijfentwintig jaar weer op. Wanneer een donker geheim de kop dreigt op te steken is het aan hen om daar een stokje voor te steken. Dit avontuur zal hun loyaliteit op de proef stellen, maar misschien ook hun honger naar wraak stillen.