Ruxx seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ruxx? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ruxx.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ruxx (Seizoen 1) dateert van 2022.
Ruxx Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ruxx? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ruxx seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ruxx Serie Informatie
Ruxx is een Komedie / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Iulia Rugină met onder meer de acteurs Raluca Aprodu, Ioana Bugarin en Alec Secăreanu .
De dertiger Rux is van plan om Boekarest te verlaten, teneinde haar geliefde, met wie ze in een langeafstandsrelatie is, in Los Angeles te vergezellen. Dan krijgt ze onverwachts van haar baas de taak, diens vrouw te helpen in de race om het burgemeestersambt van Boekarest. Dit moet ze samen doen met een betweterige collega. Ondertussen keert de zich van haar familie vervreemde dochter van de burgemeesterskandidaat weder, en heeft Rux veel moeite het hoofd koel te houden in alle ontstane chaos.