• 9.385.326 stemmen

Generation

Generation seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Generation? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Generation.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Generation (Seizoen 1) dateert van 2021.

Generation Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Generation? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Generation seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Generation Serie Informatie

Generation is een Drama / Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door Daniel Barnz met onder meer de acteurs Justice Smith, Martha Plimpton en Nava Mau .

Orange County, Californië. Vrienden, netwerken, ouders en leraren, liefde en vooral seks... Chester, Riley, Nathan en zijn zus Naomi, Arianna, Greta & co denken daar alleen maar aan, en al hun discussies draaien om deze grote pijlers van het middelbare schoolleven. Elk peilt naar hun persoonlijkheid en onderzoekt hun seksualiteit, waarbij ze terloops de sociale normen tarten van het nogal conservatieve milieu waar ze vandaan komen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.