• 9.383.709 stemmen

Yabba Dabba Dinosaurs

Yabba Dabba Dinosaurs seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Yabba Dabba Dinosaurs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Yabba Dabba Dinosaurs.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Yabba Dabba Dinosaurs (Seizoen 2) dateert van 2020.

Yabba Dabba Dinosaurs Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Yabba Dabba Dinosaurs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Yabba Dabba Dinosaurs seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Yabba Dabba Dinosaurs Serie Informatie

Yabba Dabba Dinosaurs is een Animatie / Komedie-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Kevin Michael Richardson, Eric Bauza en Tress MacNeille .

Pebbles, de dochter van Fred en Wilma Flintstone, en Bamm-Bamm, de zoon van Barney en Betty Rubble, groeien op in prehistorische tijden. Ze leven in een dorp genaamd Bedrock, een moderne maatschappij in het steentijdperk waar Pebbles en Bamm-Bamm alleen maar kansen zien. Hun ouders zijn namelijk te veel bezig met volwassen zaken en zijn zich niet bewust van de dingen die hun kinderen doen. Zodra Pebbles en Bamm-Bamm alleen zijn, trekken ze de wildernis in dat gelegen is naast het dorp ‘The Crags’. Hier zijn de omstandigheden zo wild en bijzonder dat er talloze dinosauriërs leven. Samen met hun zeer angstige, maar trouwe huisdino gaan zij verschillende avonturen tegemoet.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.