• 9.384.378 stemmen

Krakowskie Potwory

Krakowskie Potwory seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Krakowskie Potwory? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Krakowskie Potwory.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Krakowskie Potwory (Seizoen 1) dateert van 2022.

Krakowskie Potwory Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Krakowskie Potwory? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Krakowskie Potwory seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Krakowskie Potwory Serie Informatie

Krakowskie Potwory is een Fantasy / Horror-serie uit 2022. Geregisseerd door Olga Chajdas met onder meer de acteurs Barbara Liberek, Maja Chan en Nina Tarczyńska .

Nadat Alex met haar eerste examen de belangstelling van de mysterieuze professor Zawadzki heeft gewekt, wordt ze uitgenodigd zich aan te sluiten bij een unieke groep studenten, die paranormale activiteiten onderzoeken en vechten tegen demonen. Alex wil aanvankelijk niets te maken hebben met deze groep, maar bedenkt zich wanneer een angstaanjagende demon haar begint te volgen. Wanneer leden van de groep beseffen dat een demon het op Alex heeft gemunt, houden ze om de beurt de wacht. Maar ze vergeten dat Alex niet de enige is die gevaar loopt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,71 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.