• 9.384.508 stemmen

LazyTown

LazyTown seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie LazyTown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van LazyTown.

Het laatste bij ons bekende seizoen van LazyTown (Seizoen 4) dateert van 2014.

LazyTown Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van LazyTown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over LazyTown seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

LazyTown Serie Informatie

LazyTown is een Familie / Muziek-serie uit 2004-2014. met onder meer de acteurs Chloe Lang, Julianna Rose Mauriello en Magnús Scheving .

De serie speelt zich af in een stad genaamd LazyTown, waarvan de naam is afgeleid van het Engelse woord "lazy" (lui). De algemene luiheid komt al snel tot een eind wanneer Sportacus en zijn vriendin met fel roze haren Stephanie opduiken. Al snel is in LazyTown niets meer te zien van luiheid. Eén persoon verstoort echter dit beeld: Robbie Rotten. Hij wil simpelweg van zijn rust genieten en lekker luieren. Daarom probeert hij steeds weer met allerlei trucs en (altijd makkelijk herkenbare) verkleedpartijen om van Sportacus verlost te worden. Tegen deze held maakt hij keer op keer geen enkele kans.Toch blijft hij het proberen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.