Chateau Bijstand seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chateau Bijstand? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Chateau Bijstand.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Chateau Bijstand (Seizoen 1) dateert van 2022.
Chateau Bijstand Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chateau Bijstand? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chateau Bijstand seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Chateau Bijstand Serie Informatie
Chateau Bijstand is een Reality-serie uit 2022.
De Meilandjes gaan de uitdaging aan om een maand lang op bijstandsniveau te leven. Het gezin verruilt hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. Het begint met het inleveren van alles wat bij het normale leven van de familie Meiland hoort, zoals bankpasjes, auto’s, laptops en mobiele telefoons. De familie krijgt een klein bedrag voor de inrichting van hun nieuwe huisje én voor de aanschaf van een derdehands auto. Vervolgens moeten ze gedurende een maand leven van een zeer beperkt budget. Dat budget is niet alleen voor de dagelijkse boodschappen: ze worden ook geconfronteerd met situaties waar normale gezinnen in de bijstand ook mee te maken krijgen. Hoe organiseer je bijvoorbeeld een (kinder-)feestje voor weinig?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.