• 9.384.601 stemmen

Joe vs. Carole

Joe vs. Carole seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Joe vs. Carole? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Joe vs. Carole.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Joe vs. Carole (Seizoen 1) dateert van 2022.

Joe vs. Carole Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Joe vs. Carole? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Joe vs. Carole seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Joe vs. Carole Serie Informatie

Joe vs. Carole is een Drama / Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Justin Tipping met onder meer de acteurs John Cameron Mitchell, Kate McKinnon en Kyle MacLachlan .

Wanneer Carole Baskin, een grote liefhebber van katachtigen, erachter komt dat mede-exotischedierenenthousiast Joe "Exotic" Schreibvogel zijn grote katten gebruikt om mee te fokken en zo er op moreel afkeurenswaardige wijze winst mee probeert te behalen, zet ze alles op alles om hem te doen stoppen, en zijn bedrijf op faillissement te zetten. Zo ontstaat er een enorme rivaliteit tussen de twee, die vlug escaleert. Caroles eigen verleden is ook niet zonder fouten, en Joe zet zijn klauwen uit om haar ermee zwart te maken. Niets houdt hem tegen om Carole met haar in zijn ogen hypocrisie te 'ontmaskeren'; zelfs niet als daar illegale handelingen bij komen kijken.