De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory (Seizoen 2) dateert van 2022.
De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory Serie Informatie
De Avondshow met Arjen Lubach: Geheugenmemory is een Talkshow / Komedie-serie uit 2022.
Geheugenmemory is de show die alles wat het leven spannend maakt, combineert: onthullende vragen, beroemdheden, en bordspellen. In deze persoonlijke versie van het bekende spel memory staan op de achterkant van de zestien kaarten acht vragen geschreven, die spannend of ongemakkelijk kunnen zijn. Om beurten draaien Lubach en zijn gast twee kaarten om. Heeft Lubach twee dezelfde, dan mag hij de vraag die op de achterkant staat stellen, waarop de gast moet antwoorden. Heeft de gast echter twee dezelfde, dan hoeft die de vraag niet te beantwoorden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.