8 out of 10 Cats seizoen 22?
Zal er een seizoen 22 beschikbaar komen voor de tv-serie 8 out of 10 Cats? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 8 out of 10 Cats.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 8 out of 10 Cats (Seizoen 21) dateert van 2019.
8 out of 10 Cats Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 22) van 8 out of 10 Cats? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 8 out of 10 Cats seizoen 22 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
8 out of 10 Cats Serie Informatie
8 out of 10 Cats is een Spelprogramma / Komedie-serie uit 2005-2020. Geregisseerd door Barbara Wiltshire met onder meer de acteurs Jimmy Carr, Sean Lock en Jon Richardson .
Satirisch spelprogramma dat gebaseerd is op opiniepeilingen, uitgevoerd door verschillende organisaties en die door Harris Interactive uitgevoerd worden voor het programma. Het wordt gepresenteerd door Jimmy Carr en wordt gespeeld door twee teams met teamcaptains. De titel van het programma is gebaseerd op een tagline uit reclame van het kattenvoermerk Whiskas, waarin beweerd werd dat "8 van de 10 katten kiest voor Whiskas".
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 21 seizoenen.