• 9.383.298 stemmen

Fraggle Rock: Rock On!

Fraggle Rock: Rock On! seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fraggle Rock: Rock On!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fraggle Rock: Rock On!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fraggle Rock: Rock On! (Seizoen 1) dateert van 2020.

Fraggle Rock: Rock On! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fraggle Rock: Rock On!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fraggle Rock: Rock On! seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fraggle Rock: Rock On! Serie Informatie

Fraggle Rock: Rock On! is een Familie / Muziek-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Karen Prell, John Tartaglia en Donna Kimball .

De Fraggles zitten in een lockdown-achtige situatie, waarin ze allemaal apart in hun verschillende grotten moeten blijven. Dit belet hen echter niet om toch samen plezier te kunnen hebben en samen te musiceren! In deze serie van vijf minuten durende muzikale afleveringen, waarin de 'Fraggle Rock'-bewoners Gobo, Red, Boober, Mokey, Wembley en Uncle Traveling Matt samenkomen om nieuwe verhalen en klassieke Fraggle-liederen ten gehore te brengen die iedereen op Fraggle Rock en daarbuiten kunnen laten zien hoe we allemaal verbonden zijn via vriendschap.