Doorbakken seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Doorbakken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Doorbakken.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Doorbakken (Seizoen 5) dateert van 2024.
Doorbakken Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Doorbakken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doorbakken seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Doorbakken Serie Informatie
Doorbakken is een Talkshow-serie uit 2019-2024.
Nabeschouwing van de spannendste, mooiste, of anderszins belangrijke gebeurtenissen uit 'Heel Holland Bakt', vanuit een knusse studio-bakkerij. Irene Moors neemt dit in seizoen 1 voor haar rekening; de daaropvolgende seizoenen neemt André van Duin, dan ook presentator van het reguliere programma, deze rol op zich. In de latere seizoenen neemt Janny van der Heijden André mee op pad voor educatieve uitjes, en geeft Robèrt van Beckhoven mini-masterclasses aan de afvaller van de voorgaande aflevering.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.