• 9.383.476 stemmen

Scandal

Scandal seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Scandal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Scandal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Scandal (Seizoen 7) dateert van 2017.

Scandal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Scandal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Scandal seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Scandal Serie Informatie

Scandal is een Drama / Thriller-serie uit 2012-2018. Geregisseerd door Tom Verica met onder meer de acteurs Kerry Washington, Henry Ian Cusick en Darby Stanchfield .

Crisismanager Olivia Pope wijdt haar leven aan het hooghouden van het publieke imago van Amerika's elite. Olivia is een professionele 'fixer' die de problemen laat verdwijnen voordat iemand ontdekt dat ze er zijn. Voor de rijke, de machtige en zelfs de president is ze een legende in haar vakgebied. Na het verlaten van het Witte Huis start ze haar eigen bureau, maar ze kan haar verleden niet met rust laten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 51 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.