RFDS seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie RFDS? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van RFDS.
Het laatste bij ons bekende seizoen van RFDS (Seizoen 2) dateert van 2023.
RFDS Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van RFDS? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over RFDS seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
RFDS Serie Informatie
RFDS is een Drama-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Jennifer Leacey met onder meer de acteurs Thomas Weatherall, Rodney Afif en Justine Clarke .
Serie gebaseerd op waargebeurde verhalen van de hulpverleners die werken bij de Australische 'Royal Flying Doctor Service'. Sommige gebieden in Australië liggen zo afgelegen, dat deze wanneer er medische hulp nodig is alleen bereikbaar zijn per vliegtuig. Dit levert bijzondere verhalen op. Wanneer Eliza Harrod voor het eerst als arts meegaat met de RFDS, vraagt de rest van het team zich af of ze het aankan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.