• 9.385.960 stemmen

Taskmaster

Taskmaster seizoen 21?

Zal er een seizoen 21 beschikbaar komen voor de tv-serie Taskmaster? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Taskmaster.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Taskmaster (Seizoen 20) dateert van 2025.

Taskmaster Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 21) van Taskmaster? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Taskmaster seizoen 21 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Taskmaster Serie Informatie

Taskmaster is een Spelprogramma / Komedie-serie uit 2015-2025. Geregisseerd door Andy Devonshire met onder meer de acteurs Greg Davies, Alex Horne en Asim Chaudhry .

Komisch spelprogramma waarin een groep van vijf beroemdheden - voornamelijk komieken - een reeks uitdagingen probeert te voltooien, waarbij Alex Horne bij elke uitdaging optreedt als scheidsrechter en Greg Davies het werk beoordeelt en punten toekent op basis van de prestaties van de deelnemers.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,11 met in totaal 98 stemmen. De serie heeft momenteel 20 seizoenen.