Chikyûgai-shônen-shôjo seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chikyûgai-shônen-shôjo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Chikyûgai-shônen-shôjo.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Chikyûgai-shônen-shôjo (Seizoen 1) dateert van 2022.
Chikyûgai-shônen-shôjo Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chikyûgai-shônen-shôjo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chikyûgai-shônen-shôjo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Chikyûgai-shônen-shôjo Serie Informatie
Chikyûgai-shônen-shôjo is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2022. Geregisseerd door Hideki Ito met onder meer de acteurs Kensho Ono, Mariya Ise en Yumiko Kobayashi .
Het verhaal speelt zich af in het jaar 2045 in de ruimte, waar AI, internet en sociale netwerksites wijdverbreid zijn. Een enorm ongeluk vindt plaats op een pas geopend Japans commercieel ruimtestation, en een groep kinderen blijft achter. Zonder hoop op redding van volwassenen, moeten ze zich zien te redden met een sociaal netwerk, een gratis toepassing van een simpele AI en een drone die wordt bestuurd door een AR-gebaseerd mobiel apparaat genaamd "Smart". Zullen deze tools hun kunnen helpen om de crisis te overleven?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.