• 9.384.422 stemmen

Killer Women

Killer Women seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Killer Women? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Killer Women.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Killer Women (Seizoen 1) dateert van 2014.

Killer Women Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Killer Women? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Killer Women seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Killer Women Serie Informatie

Killer Women is een Drama / Western-serie uit 2014. Geregisseerd door Marc Roskin met onder meer de acteurs Marc Blucas, Tricia Helfer en Alex Fernandez .

Killer Women waagt zich in de gevaarlijke wereld van de Texas Rangers vanuit een vrouwelijk perspectief. In deze serie gaat Molly Parker (Tricia Helfer) op zoek naar de vrouw die een Assistent Officier van Justitie in een kerk vermoordde tijdens haar huwelijksplechtigheid. Ook spoort Molly een moordenaar op die mannen doodt die hun vrouw mishandelen en een seriemoordenaar die vrouwen doodt die haar doen denken aan haar moeder, die haar mishandelde. Ondertussen blijft Molly’s man Jake proberen hun scheiding te vertragen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.