• 9.384.396 stemmen

Giruti Kuraun

Giruti Kuraun seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Giruti Kuraun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Giruti Kuraun.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Giruti Kuraun (Seizoen 1) dateert van 2011.

Giruti Kuraun Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Giruti Kuraun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Giruti Kuraun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Giruti Kuraun Serie Informatie

Giruti Kuraun is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2011-2012. Geregisseerd door Taku Yonebayashi met onder meer de acteurs Ai Kayano, Daisuke Sakaguchi en Minako Kotobuki .

Het verhaal speelt zich af in Tokio in 2039. Na de uitbraak van het ongeïdentificeerde virus 'Lost Christmas' in 2029 wordt Japan gecontroleerd door de internationale organisatie GHQ. Ouma Shu is een zeventienjarige jongen die een psychische kracht heeft: Hij kan deze 'Ability of King' gebruiken om gereedschap of wapens van zijn vrienden te krijgen. Hij heeft problemen altijd vermeden, maar zijn leven verandert wanneer hij de mooie Yuzuriha Inori ontmoet. Zij is een van de leden van een verzetsgroep genaamd 'Funeral Parlor'.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.