• 9.384.392 stemmen

Celebrity Deathmatch

Celebrity Deathmatch seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Celebrity Deathmatch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Celebrity Deathmatch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Celebrity Deathmatch (Seizoen 6) dateert van 2007.

Celebrity Deathmatch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Celebrity Deathmatch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Celebrity Deathmatch seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Celebrity Deathmatch Serie Informatie

Celebrity Deathmatch is een Animatie / Actie-serie uit 1998-2007. Geregisseerd door Eric Fogel met onder meer de acteurs Chris Edgerly, Maurice Schlafer en Len Maxwell .

Bekendheden van klei uit de werelden van film, televisie, muziek en politiek nemen het op bloederige wijze tegen elkaar op in de worstelring. In elke aflevering vinden er drie gevechten plaats tussen verschillende deelnemers. Omroepers Johnny Gomez en Nick Diamond bieden commentaar terwijl ze verslag doen van de activiteiten voor en na de wedstrijden, zoals één-op-één interviews, persconferenties en kleedkamermomenten achter de schermen. Scheidsrechter Mills Lane houdt toezicht op de ring. Er geldt maar één regel: wie het eerst sterft, verliest.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,59 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.